محصولات مرتبط
آنر 50: روح هواوی مسلح به گوگل
آنر 50 اولین گوشی هوشمندی است که به صورت جهانی بوسیله Honor جدید (آنر پس از جدایی از هواوی) عرضه شده است. این دستگاه به علت پشتیبانی از سرویسهای گوگل، میتواند طرفداران برند هواوی را هم به سوی خود جذب کند. در این نوشته با ما همراه باشید تا با هم قابلیتهای این گوشی میانرده را بیشتر بررسی کنیم.
طراحی
ظاهر آنر 50 و حسی که منتقل میکند، برتر از رقیبان آن در محدوده قیمتی یکسان است. پنل جلویی این گوشی دارای صفحه نمایش زیبا و روشن است. شیشه پنل پشتی برق میزند و نور را انعکاس میدهد. این تلفن همراه 175 گرمی نسبت به گلکسی A52 (189 گرم) وزن کمتری دارد که باعث میشود خوشدستتر باشد. همچنین، ابعاد کوچکتر آن در مقایسه با محصول سامسونگ، آنر 50 را به گزینهای مناسب برای بازیکردن تبدیل میکند زیرا در دست گرفتن آن راحتتر خواهد بود.
اگر گوشی را طوری در دست بگیرید که رو به صورت شما باشد، دکمه تغییر صدا و دکمه خاموش و روشن سمت چپ گوشی قرار خواهد گرفت. در قسمت پایینی این دستگاه، میتوانید پورت USB تایپ سی، اسپیکر مونو، بلندگو و محل قرارگیری سیمکارت را مشاهده کنید. این گوشی دو سیمکارته است و از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمیکند.
همچنین، Honor 50 رنگهای بسیار جذابی دارد که به محبوبیت آن میافزاید. این اسمارت فون تازه عرضه شده دارای رنگهای سیاه، کریستالی، قرمز کهربایی و سبز زمردی است.
این دستگاه همانند سایر گوشیهایی که در این رده قیمتی قرار دارند، قاب پلاستیکی دارد اما همانطور که گفته شد، پنل جلویی و پشتی شیشهای، جلوهای خاص به آن بخشیده است. با اینکه امکان دارد با برداشتن قاب، اثر انگشت شما روی گوشی باقی بماند اما در دست گرفتن آن بدون قاب، حس خوبی به شما خواهد داد.
صفحه نمایش
در گوشیهایی مانند آنر 50 در مقایسه با گوشیهایی با رزولوشن پایینتر، جزییاتی مانند حروف و اعداد، بزرگتر و واضحتر نمایش داده میشوند. آنر 50 دارای تراکم پیکسلی 439 است که در مقایسه با گوشیهای همرده، تصاویر را با کیفیت بیشتری نشان میدهد. 89٫7 درصد کل مساحت پنل جلوی این گوشی را صفحه نمایش آن احاطه کرده است. این اسمارتفون در مقایسه با سامسونگ گلکسی A52 و شیائومی ردمی نوت 11 نسبت صفحه نمایش به بدنه بالاتری دارد.
آنر 50 دارای صفحه نمایشی از نوع OLED و 6٫57 اینچی است. این دسته از نمایشگرها کمک میکنند تصاویر را با کیفیت بالاتری مشاهده کنید. ویژگی فوقالعاده صفحه نمایش Honor 50 این است که گستره وسیعی از رنگها یعنی 1 میلیارد و 70 هزار رنگ را نمایش میدهد و باعث میشود که از تماشای تصاویر، بیشتر لذت ببرید.
نرخ بروزرسانی 120 هرتزی
صفحه نمایش آنر 50، نرخ بروزرسانی برابر 120 هرتز دارد؛ یعنی هر ثانیه، 120 بار تازهسازی میشود. هرچه نرخ بروزرسانی صفحه بالاتر باشد، در یک ثانیه فریمهای بیشتری را مشاهده میکنید که برای مثال باعث میشود در هنگام بازی، هیچکدام از حرکتهای کارکتر را از دست ندهید. بهعلاوه، اسکرول و چک کردن وبسایتها و شبکههای اجتماعی تجربهای دلپذیرتر خواهد بود.
این صفحه به صورت هوشمندانه با فعالیتی که انجام میدهید، خود را تطبیق میدهد. برای مثال، اگر در حال نوشتن پیام باشید، نرخ نوسازی صفحه به 60 هرتز میرسد و زمانی که بازیهای موبایلی را باز میکنید، نرخ بروزرسانی صفحه، 120 هرتز خواهد بود. این تغییرات اتوماتیک کمک میکند بازیها روان اجرا شوند و پردازشهای سبک، انرژی کمتری مصرف کنند.
گیمینگ با نرخ بروزرسانی بالا تجربهای به یادماندنی در بازی کردن برای شما خلق میکند. همچنین در بازیهایی که به سرعت انجام میشوند و هر فریم اهمیت قابلتوجهی دارد، نرخ بروزرسانی نقش بسیار مهمی در موفقیت شما خواهد داشت.
با اینکه تلفن همراه آنر خیلی گرانقیمت نیست اما تکنولوژی بکارگرفته شده در صفحه نمایش آن فراتر از کیفیت تکنولوژی مشاهدهشده در گوشیهایی با قیمت بالاتر است. میتوانید از این صفحه نمایش برای ویرایش عکس و تماشای برنامههای ویدئویی استفاده کنید.
دوربین
دوربین آنر 50 ساختاری کمنظیر دارد. دوربینهای آنر 50 در پنل پشتی، در دو دایره قرار گرفتهاند. در یک دایره دوربین اصلی و در دایرهی دیگر دوربینهای فرعی جای داده شده است. این طراحی در نحوه قرارگرفتن دوربین، حتی با وجود جداشدن رسمی شرکتهای تولیدکننده هواوی و آنر از یکدیگر، شباهت قابلتوجهی با طراحی پیادهشده در هواوی نوای 9 دارد که در زمان خود نیز نوآورانه تلقی میشد. طبق گفتههای آنر، دو دایره متقارن دوربینها در پنل پشتی به نوعی تداعیکننده جفت چشمهای انسان هستند و قرار است این پیام را منتقل کنند که لحظههای زندگی با استفاده از آنر 50 بیشتر مشاهده و ثبت میشوند.
از مهمترین تفاوتهای میان آنر 50 و نوا، میتوان به دوربین اصلی اشاره کرد. در پنل پشتی آنر 50 حسگری 108 مگاپیکسلی قرار گرفته، درحالیکه نوا 9 به دوربین 50 مگاپیکسلی مجهز شده است. در دایره دوم دوربین Honor 50، سه حسگر متفاوت وجود دارد: سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو برای ثبت تصاویر از جزییات کوچک و لنز عمق 2 مگاپیکسلی برای جدا کردن سوژه اصلی از پسزمینه در هنگام ثبت پرتره. با دوربین 8 مگاپیکسلی اولتراواید در هنگام عکسبرداری، زاویه دید گستردهتری خواهید داشت.
دوربین سلفی
دوربین سلفی آنر 50، در بریدگی صفحه نمایش (ناچ) قرار گرفته و 32 مگاپیکسلی است. علاوه بر کیفیت دوربین، در Honor 50 میتوانید تنظیمات دوربین را به نحوی تغییر دهید که عکسهای شما ویرایششده اما واقعی بنظر برسند. با استفاده از تنظیمات دوربین آنر 50 میتوانید در هنگام سلفی گرفتن، پسزمینه خود را تار کنید و تصاویر بهتری داشته باشید.
کیفیت فیلمبرداری
با توجه به تمایل بالای کاربران به تماشای محتوای ویدئویی، در اختیار داشتن گوشی با دوربین قوی، مزیت بزرگی برای تولیدکنندگان محتوا به شمار میرود. اگر در شبکههای اجتماعی فعال هستید یا دوست دارید از راه فعالیت در آنها و تولید محتوا به درآمدزایی برسید، به گوشی هوشمندی برای تولید محتوای ویدئویی نیاز خواهید داشت که شما را از ادیتهای پیچیده و زمانبر بینیاز کند.
یکی از ویژگیهای مهم تنظیمات دوربین آنر 50، گزینه مولتی ویدئو (Multi Video) است. همین ویژگی، آنر 50 را به گزینه محبوب تولیدکنندگان محتواهای ویدئویی (ولاگر) تبدیل میکند. مولتی ویدئو یعنی شما میتوانید به صورت همزمان با دوربین سلفی و دوربینهای پشتی به فیلمبرداری و عکاسی بپردازید.
برای فیلمبرداری مولتیویدئو، 6 حالت وجود دارد. این حالتها، انعطاف و تنوع بیشتری در اختیار کاربران قرار میدهد. یعنی آنها میتوانند از زوایای مختلفی به ضبط ویدیو بپردازند. فیلمبرداری میتواند به روشهای 2 چشم اندازی یا Dual View (دوربین پشتی و جلویی) و (دوربین پشتی و پشتی)، تصویر در تصویر یا Picture-in-Picture (قرار دادن تصویری به صورت کوچکتر در کنار تصویر دیگر) انجام شود. از حالتهای دیگر میتوان به تصویربرداری با سرعت بالا (Fast Motion)، اسلوموشن و تغییر دادن زاویه دید از یک منظرهای به دو منظرهای با حفظ یکپارچگی ویدئو اشاره کرد.
سختافزار
در گذشته به علت تحریمها، امکان تجارت برای آنر و تهیه تراشه کوالکام وجود نداشت اما حال این فرصت فراهم شده است. آنر 50 دارای چیپ اسنپ دراگون 778G است و با رم 6، 8 یا 12 گیگابایتی به بازار عرضه شده که ورژن بررسی شده در اینجا دارای 8 گیگابایت رم است. در گوشی سامسونگ M 52 نیز به این تراشه برمیخوریم. تراشه کوالکام در گوشی میانرده موردنظرمان، این امکان را بوجود میآورد که بدون هنگکردن یا کاهش سرعت، بازیهای سنگین را اجرا کنید.
نرمافزار
سیستم عامل آنر 50، اندروید 11 با رابطه کاربری مجیک (Magic UI 4.2) است. با وجود جدایی آنر و هواوی، تغییر رابط کاربری مجیک خیلی شدید نبوده و همچنان بسیاری از قابلیتهای ارائه شده توسط آن، از همکاری قبلی میان هواوی و آنر بوجود آمدهاند.
رابط کاربری نرمافزار آنر 50 برای اغلب کاربران استفادهکننده از اندروید آشنا خواهد بود و در نتیجه، تجربه کاربری دلنشینی برای آنها به همراه خواهد داشت.
همانطورکه قبلتر هم گفتیم، با استفاده از آنر 50 میتوانید اپلیکیشنهای دلخواه خود را از پلیاستور دانلود کنید و دیگر مشکل تحریم نخواهید داشت. از جمله مزیتهای پلیاستور میتوان به دسترسی به اپلیکیشنها و بازیها، فیلمها و کتابها و بهصورت کلی انواع محتوای دیجیتال، اشاره کرد.
باتری و شارژ
باتری 4300 میلیآمپری پرظرفیتترین نوع موجود در بازار نیست اما آنر بهلطف تراشه کممصرف اسنپدراگون 778G و بهینهسازی نرمافزاری، توانسته عمر باتری را افزایش دهد. از دیگر نقاط مثبت این گوشی تلفن میتوان به شارژر سریع 66 واتی آن اشاره کرد. یکی از نگرانیهایی که برای اغلب تولیدکنندگان محتواهای ویدئویی وجود دارد، محدودیت ایجاد شده ناشی از ظرفیت کم باتری است که ممکن است امکان تصویربرداری از بعضی مناظر خوب را از کاربر بگیرد. شارژر سریع آنر 50 از بروز این موارد جلوگیری خواهد کرد.
سخن پایانی
آنر 50 با نرخ بروزرسانی صفحه 120 هرتزی، باتری با عمر قابل اتکا و شارژر سریع یکی از گزینههای مناسب پیشروی شماست. با مبلغی که برای خریداری آنر 50 پرداخت میکنید، یک دوربین 108 مگاپیکسلی و چیپست اسنپ دراگون 778G و تعدادی قابلیت دیگر را بدست خواهید آورد. اگر در انتظار گوشی با قیمت مناسب برای گیمینگ و تولید محتوای ویدئویی در شبکههای اجتماعی بودهاید، آنر 50 یکی از بهترین گزینهها برای شما به شمار میرود.
دیدگاه خود را بنویسید