honor 50 lite | حافظه 128 رام8

از {{model.count}}
انتخاب رنگ : مشکی ابی
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
انتخاب گارانتی:
گارانتی را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • مشخصات فنی: تعداد سیم کارت: دو سیم کارت حافظه داخلی: 128 گیگابایت حافظه رم: 8 گیگابایت تراشه: Qualcomm Snapdragon 662 فناوری صفحه نمایش: IPS LCD شبکه های ارتباطی: 2G, 3G, 4G کیفیت دوربین: چهارگانه 2 + 2 + 8 + 64 مگاپیکسل ویژگی‌های خاص: مجهز به باتری لیتیوم پلیمری 4300 می...
فروشنده فروشنده: ویهان همراه
آماده ارسال ناموجود
گارانتی 18 ماهه شرکتی
ریجستر شده همراه کد فعال سازی
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط

نقد و بررسی گوشی آنر 50 لایت: نوا 8i + پلی استور

شرکت آنر تنها چند ماه پس از معرفی گوشی متوسط به بالای Honor 50، از نسخه اقتصادی آن یعنی Honor 50 Lite رونمایی کرد تا از بازار میان‌رده‌های خوش‌قیمت، سهمی به‌دست بیاورد. اما مهم‌ترین نکته‌ای که در مورد آنر 50 لایت جلب توجه می‌کند، پشتیبانی کامل این مدل از سرویس‌های گوگل است؛ و این یعنی برندهای نوظهور موبایل، حالا رقیبی باتجربه را در مقابل خود می‌بینند.

قیمت و مشخصات گوشی آنر 50 Lite

طراحی

اگر با محصولات هواوی آشنا باشید، در همان نگاه اول متوجه شباهت بیش از حد آنر 50 لایت به nova 8i خواهید شد. در واقع این گوشی را می‌توان نمونه خیلی شبیه همتای چینی خود معرفی کرد. اما در هر صورت، کیفیت ساخت بالا و استفاده از متریال درجه یک، آنر 50 Lite را در قامت دستگاهی رده‌بالا به نمایش می‌گذارد. از نظر ابعاد و وزن، این گوشی و شیائومی ردمی نوت 10 پرو (که هردو از نمایشگرهای هم‌اندازه بهره می‌برند) وضعیتی تقریبا یکسان دارند؛ با این تفاوت که طراحی نرم کناره‌های آنر 50 لایت، در دست گرفتن آن را آسان‌تر می‌کند.

نگاهی به 6 گوشه‌ی دستگاه

وقتی از روبه‌رو به Honor 50 Lite نگاه می‌کنید، صفحه نمایش بزرگ آن که 89.5 درصد از پنل جلویی را اشغال کرده، مجذوب‌تان می‌کند. دوربین سلفی این موبایل هم در گوشه‌ی سمت چپ نمایشگر به‌صورت ناچ جای گرفته و حضوری آشکار دارد. اما طراحی متفاوت این گوشی، بیش‌تر در پنل پشتی آن جلوه‌گری می‌کند؛ جایی‌که ترکیبی زیبا از خط‌های عمودی و فضای گرد در زمینه‌ای درخشان دیده می‌شود. مهم‌ترین تفاوت ظاهری آنر 50 لایت و nova 8i، وجود همین خط‌های عمودی است که در محصول هواوی وجود ندارد. ضمن اینکه ماژول دوربین در نوا 8i، همرنگ بدنه انتخاب شده؛ اما آنر رنگ این کادر را بدون توجه به رنگ دستگاه، مشکی در نظر گرفته است.
شرکت مطرح چینی، دوربین چهارگانه‌ی آنر 50 لایت را داخل کادر جای داده، اما مانند nova 8i فلش LED را بیرون از آن قرار داده است. کناره راست بدنه میزبان دکمه پاور ادغامشده با حسگر اثر انگشت و دکمه‌های کنترل صداست؛ اما در لبه‌ی سمت چپ، هیچ‌گونه کلید یا پورتی مشاهده نمی‌شود. در بخش زیرین دستگاه نیز اسپیکر، میکروفون، پورت USB Type-C و اسلات سیم‌کارت‌ها قرار گرفته‌اند و پذیرایی از جک 3.5 میلی‌متری هدفون به لبه‌ی بالایی سپرده شده است. متاسفانه Honor 50 Lite از کارت حافظه‌ی جانبی پشتیبانی نمی‌کند؛ اما حافظه‌ی داخلی آن برای کاربران عادی کافی به‌نظر می‌رسد.

جنس و رنگ

همان‌طور که پیش از این گفته شد، آنر در ساخت گوشی میان‌رده‌ی خود از مواد درجه یک بهره برده و آن را از محصولات هم‌رده متمایز کرده است. بدنه‌ی دستگاه از جنس پلاستیک ساخته شده و فریمی آلومینیومی آن را در بر گرفته است. روی قاب پشتی این مدل، اثر انگشت کاربر باقی می‌ماند؛ اما به‌راحتی می‌توان این لکه‌ها را با دست پاک کرد. Honor 50 Lite در سه رنگ مشکی (Midnight Black)، نقره‌ای (Space Silver) و آبی (Deep Sea Blue) به بازار عرضه شده که از این میان، نسخه‌ی نقره‌ای رنگ، پر زرق و برق‌تر از دو ورژن دیگر است.

بهترین قیمت گوشی آنر

صفحه نمایش

آنر برای هرکدام از چهار مدل سری 50، نمایشگرهایی متفاوت را انتخاب کرده است. دو ورژن استاندارد و Pro از صفحه نمایش‌های OLED بهره می‌برند؛ نسخه‌ی SE به تکنولوژی LTPS IPS مجهز شده و در ساخت مدل Lite، نمایشگر IPS LCD به کار رفته است. رزولوشن این نمایشگر 6.67 اینچی، 1080x2376 پیکسل و تراکم پیکسلی آن 391 ppi در نظر گرفته شده که آن را در ردیف گوشی‌هایی مانند Redmi Note 10 Pro (395 ppi) و Infinix Hot 11s (399 ppi) قرار می‌دهد.

لذت تماشای فیلم

نمایشگر آنر 50 لایت، ویژگی‌های یک گوشی متوسط را به نمایش می‌گذارد و در آن خبری از قابلیت‌های خاص یا تکنولوژی‌های پیشرفته نیست. اگر گیمر حرفه‌ای هستید و مواردی مانند نرخ بالای نوسازی نمایشگر برای‌تان مهم است، این مدل نمی‌تواند نیازهای شما را برآورده کند؛ البته باید گفت مشکلی بابت اجرای بازی‌های سبک و معمولی وجود ندارد. عمق رنگ‌ها، گستردگی زاویه‌ی دید، میزان روشنایی و طیف رنگ‌ها همگی در سطحی قابل قبول قرار دارند و با برچسب قیمت این گوشی هماهنگ هستند. اگر می‌خواهید بخشی از استفاده روزانه خود از موبایل را به تماشای فیلم اختصاص دهید، Honor 50 Lite شما را ناامید نخواهید کرد.

گوشی Honor 50 Lite

دوربین

آنر، دوربین اصلی گوشی میان‌رده‌ی خود را به‌شکل چهارگانه طراحی کرده و قابلیت‌هایی مانند Panorama و HDR را برای آن در نظر گرفته است. لنز اصلی این دوربین از نوع واید، 64 مگاپیکسلی و با گشودگی دریچه‌ی دیافراگم f/1.9 است و توانایی لازم برای جذب مقدار نور کافی را دارد. حسگرهای 8 مگاپیکسلی اولتراواید، 2 مگاپیکسلی ماکرو و 2 مگاپیکسلی مناسب سنجش عمق، ترکیب ماژول دوربین را تکمیل می‌کنند. با استفاده از این دوربین می‌توانید ویدیوهای 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه ضبط کنید.

رنگ‌های طبیعی

دوربین آنر 50 لایت، دو ویژگی مثبت دارد که در مدل‌های این کلاس کم‌تر دیده می‌شود: یک اینکه محدوده‌ی رنگی آن مناسب است و جزئیات و بافت اشیا در تصاویر ثبت شده، قابل مشاهده هستند. دوم اینکه رنگ‌ها طبیعی به‌نظر می‌رسند و به‌وسیله پردازش‌های نرم‌افزاری دستکاری نمی‌شوند. ضمنا اگر کاربر حرفه‌ای باشید، با اعمال تنظیمات دستی در نرم‌افزار، می‌توانید عکس‌های بهتری هم بگیرید. لنز اولتراواید Honor 50 Lite با زاویه دید 120 درجه‌ای خود، امکان ثبت تصاویر نسبتا باکیفیت از مناظر طبیعی را به شما می‌دهد؛ اما لنزهای ماکرو و عمق، مانند اکثر گوشی‌های هم‌رده عملکرد مناسبی ندارند و بهتر است زیاد روی آن‌ها حساب باز نکنید.
به‌طور کلی، عملکرد دوربین اصلی آنر 50 Lite را می‌توان قابل‌قبول توصیف کرد. این گوشی توانایی ثبت تصاویر باکیفیت در شرایط نوری مناسب را دارد و اگر با ساز و کار دوربین آشنایی داشته باشید، می‌توانید عکس‌هایی نسبتا حرفه‌ای هم با آن بگیرید.

سلفی‌های قابل‌قبول

اگرچه آنر 50 لایت مخصوص عکاسی سلفی طراحی نشده، اما با استفاده از آن می‌توان تصاویر خوبی را به ثبت رساند؛ بهره‌گیری از سنسور 16 مگاپیکسلی به همراه لنز واید با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.0، توانایی این گوشی را در این زمینه اثبات می‌کند. فیلم‌برداری 1080p@30fps و عکاسی HDR، مهم‌ترین قابلیت‌های دوربین سلفی Honor 50 Lite هستند. درصورت نبود نور کافی، عکس‌های ثبت شده توسط این میان‌رده، مقداری نویز را به همراه دارد که با در نظر گرفتن کلاس دستگاه، کاملا منطقی به‌نظر می‌رسد. با این حال، در نور روز می‌توانید با این موبایل، سلفی‌هایی با رنگ طبیعی و جزییات کافی بگیرید.

دوربین گوشی آنر 50 Lite

سخت‌افزار

آنر، گوشی میان‌رده خود را به چیپست Snapdragon 662 مجهز کرده که از نظر عملکرد در جایگاهی بالاتر از Helio G80، Exynos 9611 و Helio P70 قرار می‌گیرد. سرعت پردازنده 8 هسته‌ای Honor 50 Lite هم به 2 گیگاهرتز می‌رسد که با در نظر گرفتن قیمت دستگاه، قابل‌قبول ارزیابی می‌شود. استفاده از پردازنده گرافیکی Adreno 612 که از GPU هایی مانند Adreno 512 یا Mali-G72 MP3 قوی‌تر است، کمک می‌کند بازی‌های معمولی به‌راحتی روی این مدل اجرا شوند. ضمن اینکه مقدار رم مناسب 6 یا 8 گیگابایتی گوشی، امکان اجرای بازی‌های سنگین با تنظیمات گرافیکی متوسط را هم به شما می‌دهد. آنر 50 لایت تنها با حافظه داخلی 128 گیگابایت، تولید و به بازار عرضه شده که برای اکثر کاربران کافی به‌نظر می‌رسد.
تست‌های انجام گرفته ثابت می‌کند گوشی خوش قیمت Honor 50 لایت هنگام پردازش‌های سنگین، نه دچار افت فریم می‌شود، نه مصرف باتری آن افزایش پیدا می‌کند که این مسئله برای دستگاهی در این رنج، مزیتی بزرگ به‌شمار می‌آید. اگر به‌دنبال اجرای بازی‌های گرافیکی نیستید و از موبایل خود برای انجام کارهایی مانند وبگردی یا تماشای فیلم استفاده می‌کنید، آنر 50 لایت توانایی جلب رضایت شما را دارد.

تست گیمینگ Honor 50 Lite

نرم‌افزار

آنر برای گوشی میان‌رده‌ی خود، سیستم عامل اندروید 11 و رابط کاربری Magic Ui 4.2 را در نظر گرفته که شباهت زیادی به رابط کاربری هواوی (EMUI) دارد. Honor 50 Lite از سرویس‌های گوگل پشتیبانی می‌کند و شما می‌توانید نرم‌افزارها و بازی‌های مورد علاقه خود را در پلی استور جست‌وجو کرده و روی این مدل نصب کنید. اپلیکیشن‌های از پیش نصب شده این گوشی هم زیاد نیستند و محدودیتی برای حذف کردن آن‌ها وجود ندارد. شاید مهم‌ترین قابلیت نرم‌افزاری آنر 50 لایت، eBook Mode یا «حالت کتاب الکترونیک» باشد که با استفاده از آن می‌توانید صفحه نمایش دستگاه را طوری تنظیم کنید که مطالعه کتاب و صفحات وب، به چشمان شما آسیب وارد نکند.

گوشی آنر پلی استور

باتری

تنها بخشی که Honor 50 Lite در آن فراتر از کلاس خود عمل می‌کند، بحث مصرف انرژی و باتری است. ظرفیت باتری این گوشی، 4300 میلی‌آمپر ساعت اعلام شده که کمی از بهترین مدل‌های این رنج (با ظرفیت متوسط 5000 میلی‌آمپر ساعت) پایین‌تر است. اما سرعت شارژ باتری این موبایل به 66 وات می‌رسد که برای دستگاهی در این رنج، فوق‌العاده ارزیابی می‌شود. به‌عنوان مثال، سرعت شارژ در Redmi Note 10 Pro شیائومی، 33 وات و در گلکسی M51 سامسونگ، 25 وات است.
در استفاده‌ی معمول، باتری آنر 50 لایت یک روز و نیم شما را همراهی می‌کند؛ اما اگر جزو کاربران پرمصرف باشید، احتمالا لازم می‌شود هر روز گوشی خود را شارژ کنید. البته سرعت بالای شارژ شدن این مدل، شما را از اتصال شبانه و چند ساعته آن به پریز یا پاور بانک، معاف می‌کند. بنابر ادعای شرکت آنر، 50 Lite فقط 10 دقیقه زمان نیاز دارد تا شارژ باتری خود را از صفر به 40 درصد برساند. این عملکرد به شما اجازه می‌دهد بدون نگرانی و در فرصت‌های کوتاه، گوشی خود را شارژ کنید و آنرا آماده به کار نگه دارید.

باتری Honor 50 Lite

سخن پایانی

طراحی متفاوت و کیفیت ساخت بالا، آنر 50 لایت را به گزینه‌ای مناسب برای کاربرانی تبدیل می‌کند که به داشتن گوشی‌های شیک و خوش‌دست علاقه‌مند هستند. از سوی دیگر، نمایشگر باکیفیت این مدل، لذت تماشای فیلم و سریال را دو چندان می‌کند. سرعت بالای شارژ Honor 50 Lite هم عامل مهمی است که می‌تواند نظرها را به‌سوی این دستگاه مقرون به صرفه جلب کند.

مشخصات فنی
تعداد سیم کارت: دو سیم کارت
حافظه داخلی: 128 گیگابایت
حافظه رم: 8 گیگابایت
تراشه: Qualcomm Snapdragon 662
فناوری صفحه نمایش: IPS LCD
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G, 4G
کیفیت دوربین: چهارگانه 2 + 2 + 8 + 64 مگاپیکسل
ویژگی‌های خاص: مجهز به باتری لیتیوم پلیمری 4300 میلی آمپر ساعت، دارای صفحه نمایش 6.67 اینچی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...